Nu är planerandet igång!

Publicerat 
Den 20–21 oktober anordnades en storsamling för alla som är med och planerar Prisma. Det var första gången som alla sektioner fick mötas samtidigt som hela lägerledningen fanns på plats. Under helgen erbjöds en kombination av gemensamma pass, tid för samverkan mellan grupper samt tid för eget arbete i gruppen.

 
Prisma börjar ta form. En helg i mitten av oktober samlades 26 personer som alla är med och planerar Prisma i Equmeniakyrkan i Alvesta. På plats fanns personer från alla sektioner, hela lägerledningen och Equmenias nationella scoutstag. För att få ett stort läger som Prisma att fungera behövs funktionärer inom flera olika områden, allt ifrån mat till marknadsföring och avlopp.

Under helgen fick alla sektioner en chans att mötas, diskutera ansvarsområden och samarbeta med varandra. Dessutom hölls gemensamma pass om inköp och marknadsföring. Än så länge har en stor del av planerandet skett via mejl eller telefon, så det här var första gången som alla fick träffas och verkligen lära känna varandra.

Är du också intresserad av att vara med och planera Prisma? Höll ögonen öppna här på hemsidan, för snart öppnar funktionärsanmälan!