Funktionärsansökan är nu öppen!

Publicerat 
Vill du följa med på Prisma som funktionär och hjälpa till att möjliggöra en härlig lägervecka för några tusen scouter? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Vi kan inte lova att du får exakt de uppgifter som du har tänkt dig, men skriv om du redan har haft kontakt med någon aktiv funktionär så kommer vi givetvis följa de önskemålen.
Ansökan

Att vi använder begreppet ansökan istället för anmälan beror på att vi inte kan lova er funktionärsrollen eller önskade uppgifter i förväg. Vi stämmer löpande av behovet och återkommer till er. Till våren kommer ni sedan få anmäla er och då t ex ange vilken dag ni anländer, hur ni vill bo etc.

Även du som redan har fått en uppgift eller funktion på lägret ska fylla i funktionärsansökan. På så vis försäkrar vi oss om att vi har rätt uppgifter.

Avgift

Lägeravgiften för funktionärer är 1125 kr (25% rabatt mot deltagarnas lägeravgift) för hela lägerveckan. Om man även är med på hela förlägret (15-20/7) och/eller efterlägret (28-31/7) sänks avgiften stegvis ned till 500 kr.

Boende

Man får välja om man vill bo tillsammans med sin kår i byn (tält) eller i funktionärsbyn (tält, husvagn/-bil).

Mat

Man får välja om man vill äta med sin kår i byn eller i funktionärsmatsalen.

ANMÄLNINGSPORTAL

 

Om ni har några frågor kontakta lägersekreterare.
info@prisma2019.se